Intet er skønnere end camping med hest. Hos Rødhus Klit Camping er der plads til alle dine firbenede venner. Camping med hest eller hund er nemlig en skøn rejseform.

Her kan du gøre det du holder mest af. Være sammen med de dyr og mennesker du holder mest af, samtidig med at du får de ideelle rammer for afslapning.

Hos Rødhus Klit Camping har vi nemlig lagt os i selen for at skabe gode rammer om din ferie.

Vi har indrettet en række forskellige folde som er beliggende lige udenfor pladsen. På den måde kan du og din hest få de bedst mulige forhold for jeres fælles ferie.

På pladsen forefindes der en ridebane. Vi tvivler dog på at det er her at i kommer til at tilbringe jeres tid. Vi er nemlig omgivet af den smukkeste natur. Der er både skov og strand lige udenfor døren.

Her finder du alverdens skønne rideruter. Der er ruter for en hver smag og til et hvert niveau.

Hos os kan du ride i adskillige timer uden at ramme asfalterede veje. Dette giver en dejlig følelse af frihed og gør at både du og din hest får en god oplevelse.

Camping med hest – Med mulighed for guidede ture

Når du er på camping med hest, så kan det være rart at have en guide. På den måde kan du nemlig lære området at kende på bedst mulig vis.

Vores rideguider står klar til at tage dig og din hest med ud i vores smukke natur.

Turene foregår naturligvis efter jeres ønsker, behov og niveau. Dette sikrer at i kan nyde turen mest muligt.

På de guidede ture viser vores rideguider jer de bedste rideruter og den smukkeste natur. Desuden har du mulighed for at blive klogere på hele området.

Rødhus Klit Camping er det perfekte sted til camping med hest. Her er både du og din hest sikret en dejlig ferie med afslapning og skønne oplevelser.

Er du blevet nysgerrig og vil høre mere om dine muligheder eller booke jeres ophold? Så kontakt os allerede i dag på telefon: 29 70 57 19 eller mail: rkc@rodhuscamping.dk..