Tag vovsen med på camping

RØDHUS KLIT CAMPING ER CAMPING MED HUNDE FOR ALLE – OGSÅ DIN HUND, BELIGGENDE I NORDJYLLAND.

Alle skal kunne slappe af og have det godt med at være væk hjemmefra. Derfor er det også mulighed for, at man kan tage hunde med på camping hos os her i Nordjylland, tæt på Vesterhavet og ikke langt fra Blokhus.

Vi vil så gerne have, at I bliver lidt længere, og derfor skal det være muligt at have din hund med på camping. Faktisk er du også velkommen med din hest her hos os, hvis du har det som et ønske.

Vi tænker på hundene

Vi er klar over, at det ikke vil være en afslappende oplevelse, hvis vi ikke må have vores bedste venner, hunde med på camping.

En hund kan ikke klare sig selv alene hjemme. I stedet for at sætte hunden i pension, er det sjovere at tage på camping med hunde.

Det er populært at have hunde med på camping og vi gør noget for hundene. Derfor har vi lavet en hundelegeplads til jer

Regler for hunde på camping

Vi hører blandt vores besøgende, at det er en væsentlig fordel ved pladsen. Det bidrager til, at mange hundeejere vælger os, frem for andre.

Der er dog samtidig også plads til, at man kan være her, hvis ikke man bryder sig om hund.

Der skal nemlig være plads til alle, og derfor er der også en række regler for hundeejere, som skal følges på pladsen for både de firbenede og deres ejer.

Men det er nu rart at have hunde med på camping i stedet for de skal i pension.

Hundene skal have det godt, når de befinder sig på her. Vi prøver selvfølgelig at tilgodese både børn og voksnes behov. Men vi forsøger også at gøre det rart for hundene at være med på camping.

Af denne grund har vi indrettet en hundelegeplads, hvor hundene kan mødes og lege med hinanden. De kan få lov til at rende frit og få brændt en masse krudt af.

Her er det hundenes frirum, og der er plads til, at de kan gøre, som de har lyst.

Hundelegepladsen er placeret i forlængelse med børnelegepladsen, og det bidrager til liv og god stemning. Børnene synes som oftest, at det er skønt at kunne hilse på de søde firbenede venner.

Et eller andet titel

Det bidrager ligeledes til, at der skabes et godt fællesskab, og man får snakket sammen på kryds og tværs på pladsen. Samtidig kan hundeejerne mødes og lade deres hunde lege sammen.

Det er skønt at se, når de firbenede har det godt. Det er bevidst, at vi har lavet et bestemt område til hundene.

Det betyder, at det er her, de kan få lov at løbe frit og alle andre steder på og uden for pladsen, skal hunden føres i snor.

Dette af hensyn til andre gæster, som måske ikke er helt trygge ved, hvis hunden løber fri.

Hvis man møder en fremmed hund, kan det ikke altid aflæses, hvordan den vil reagere.

Det er heldigvis noget, som vi oplever forståelse for, og det giver endnu mere lyst til at opfordre folk til at tage på camping med hunde.

Camping med hund