HUNDELEGEPLADS

Lækker lukket hundelegeplads

Det betyder, at vi her går op i, at hundene skal have det godt, når de befinder sig på vores hundelegeplads. Lige såvel, som vi prøver at tilgodese både børn og voksnes behov, forsøger vi også at gøre det rart at være på camping med hundene.

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at vores campingplads er et attraktivt valg for hundeejeren. Vi hører ofte, at hundeejere kan have svært ved at tage hjemmefra, da der ikke er mange steder, hvor det er tilladt at have hund med. Sådan skal man ikke have det hos os, her er både hund og ejer mere end velkommen her i Nordjylland. Vidste du at vi også tilbyder camping med heste?

Camping med hund

Derfor har vi også lavet et helt særligt område, som er tilegnet din hund. Området skal ses som en hundelegeplads, hvor hundene kan mødes og lege med hinanden. Det er deres domæne, hvor der er plads til, at de kan være, som de er og ikke begrænses på nogle områder.

Her kan de få lov til at rende frit og få brændt en masse krudt af. Legepladsen skal ses som hundenes frirum, og der skal være plads til, at de kan gøre, som de har lyst. Hundelegepladsen er placeret i forlængelse med børnelegepladsen, og det bidrager til liv og god stemning.

Særligt område

Her kan du lade børn hilse på din hund, hvis du lyster og hvis ikke, er der plads nok til, at de to ting holdes adskilt. På den måde kan du give din hund lige det, som den har brug for og lade den føle, at her er rart at være.

Vi oplever, at hundelegepladsen bidrager til, at der skabes et godt fællesskab blandt hundeejerne, som får snakket sammen på kryds og tværs.

Her kan hundeejerne mødes og lade deres hunde lege sammen, også selvom man måske bor i hver sit område på campingpladsen, og hundene derfor ikke ellers har noget med hinanden at gøre.

Vi nyder at se, når hundelegepladsen benyttes, og det er dejligt, at hundeejere har lyst til at komme her på pladsen.

Faciliteter

Der er mange fordele at fremhæve ved hundelegepladsen. Der er faciliteter, som tilgodeser din hunds behov. Derudover er det vigtigste, at hunden blot kan løbe frit og ikke skal være bundet af en snor.

På den måde kan hunden også få brændt en masse krudt af. Man ser ofte, hvordan hunden lever op, når den slippes fri fra sin snor, og dens adfærd ændrer sig. Det er tydeligt, at det er en kæmpe frihed for hunden, når den kan løbe frit.

Her kan den snuse, som den lyster og bevæge sig rundt på eget domæne. Samtidig er det en god måde at give hunden motion. Når hunde luftes i snor, er de tvunget til at følge ejerens tempo, men på hundelegepladsen er der mulighed for selv at sætte tempoet og bevæge sig frit omkring.

Samtidig er hundelegepladsen et godt eksempel på, at din hund er god til at underholde sig selv, når den har de rette muligheder for det.

Ferie med hund