CAMPINGHYTTER TÆT PÅ VESTERHAVET OG BLOKHUS

CAMPINGHYTTER TIL LEJE PÅ DAGSBASIS I NORDJYLLAND
Skal du bruge en campinghytte til en enkelt overnatning, klarer vi det. Skal du leje den for en uge, klarer vi det. Kort sagt kan du selv bestemme hvordan du vel leje en af vores campinghytter her i Nordjylland. Vi ligger bare 800 m fra Vesterhavet og ikke langt fra Blokhus. Du kan booke vores hytter Online eller du kan kontakte os direkte. Vi modtager gerne hunde og heste på pladsen.

SKOVHYTTERNE - STORE CAMPINGHYTTER TIL LEJE

Skovhytter 25 m2 med bad og toilet

I de store campinghytter kan der overnatte op til 6 personer. Hytterne er indrettet med 2 soverum med 3/4 seng, og en hems med plads til 2 personer. Endvidere er de indrettet med radiator, køleskab/fryser, keramisk kogeplade, kombiovn, opvaskemaskine, eget bad/wc. Der er overdækket terrasse med havemøbler.

Husk: foruden personligt udstyr at medbringe ting som toiletpapir, køkkenrulle, poser til køkkenaffaldsstativ, opvaskemiddel, opvasketabs, rengøringsmidler, viskestykker, karklude, sengelinned, håndklæder.

Slutrengøring kan bestilles.

Udover hytteleje betales der en særskilt elafgift pr dag

Hytte Check ind: efter kl. 15.00,, Check ud: kl. 8.00 – 10.00

Ved annullering venligst meddele dette skriftligt på e-mail: rkc@rodhuscamping.dk.
Ved afbestilling mere end 30 dage før ankomst, godtgøres hele prisen, dog trækkes kr. 500,00 i afbestillings gebyr.
Ved afbestilling senere end 30 dage før ankomst, har campingpladsen ret til at beregne sig 100% af opholdets pris.

 

VESTERHAVSHYTTERNE - STANDARD CAMPINGHYTTER TIL LEJE

18 M2 med køkken

Type 1: I disse campinghytter kan der overnatte op til 6 personer. Hytterne er indrettet med 2 køjesenge, med plads til 4 personer, og en hems med plads til 2 personer.

Type 2: I disse campinghytter kan der overnatte op til 4 personer. Hytterne er indrettet med 3/4 boxmadras og en hems med plads til 2 personer.

Endvidere er de indrettet med radiator, varmt og koldt vand, køleskab, el kogeplade, kaffemaskine og overdækket terrasse.

Husk: foruden personligt udstyr at medbringe ting som køkkenrulle, poser til køkkenaffaldsstativ, opvaskemiddel, rengøringsmidler, viskestykker, karklude, sengelinned, håndklæder

Slutrengøring kan bestilles

Udover hytteleje betales der en særskilt elafgift pr dag

Hytte Check ind: efter kl. 15.00,, Check ud: kl. 8.00 – 10.00

Ved annullering venligst meddele dette skriftligt på e-mail: rkc@rodhuscamping.dk.
Ved afbestilling mere end 30 dage før ankomst, godtgøres hele prisen, dog trækkes kr. 500,00 i afbestillings gebyr.
Ved afbestilling senere end 30 dage før ankomst, har campingpladsen ret til at beregne sig 100% af opholdets pris.

Campinghytte Nordjylland

CAMPINGHYTTER TIL LEJE I FERIEN

Det er populært at holde ferie i hytter i Danmark. En ferie i en hytte kan siges at betragtes af en form for luksus campingferie. Med en ferie i en campinghytte på Rødhus Klit – Camping og Hytteferir, som ligger i Nordjylland tæt ved Vesterhavet og ikke langt fra Blokhus, får du ikke kun den gode autentiske stemning, men også en tand mere luksus. Det er en nem måde at holde ferie på, du bare skal komme, som du er, og så står hytten klar til at tage godt imod dig og din familie. Skal du have din hund med på camping, er den selvfølgelig velkommen. Skal du have din hest med på camping, er den også velkommen.

En hytteferie er for alle. Hvis man ikke er til campingvogn eller telt, kan en hytte være en god måde, hvorpå man alligevel kan holde campingferie. Her får man mere plads og flere muligheder. Nogle af hytterne er endda udstyret med opvaskemaskine, og derfor kan en ferie i en hytte i høj grad minde om en ferie i et sommerhus. Der vil være alt, hvad du har brug for blot på lidt mindre plads, hvilket kun vil bidrage til en intim og hyggelig stemning.

hej

EN HYTTEFERIE FOR ALLE

En hytteferie er et godt valg for familier i alle aldre. Ved en hytteferie på Rødhus Klit – Camping og Hytteferie er der muligheder for alle aldre. Der er massere af muligheder for at underholde børnene med de mange faciliteter på pladsen og vores legeplads.

Derudover byder naturen på et væld af muligheder for alle aldre. Med både skov og strand i nærheden, er der mange muligheder for lange gåture, hvor man kan få brændt noget krudt af og få frisk luft i kinderne.

Derfor er der mulighed for, at folk i alle aldre kan nyde godt af en hytteferie. Der er muligheder for alle aldre, hvad end man er til indendørs hygge eller udendørsaktiviteter. Derfor er det også en relevant ferie mulighed for hele familien. Det er muligt at leje flere hytter i forbindelse med hinanden, så man kan samle flere familier det samme sted og mødes på fællesarealerne til fælles aktiviteter. Dermed kan det være en oplagt mulighed at vælge en hytteferie, hvis man er flere, der skal holde ferie sammen.

Der er muligheder for at underholde forskellige aldersgrupper, og der er plads til en frihed til at gøre lige netop det, som man selv har lyst og energi til. Derfor kan det være en ferie, som kan være en god oplevelse både for de ældste i familien og de yngste.

Campingpladser Vesterhavet