CAMPINGPLADSEN I NATURSKØNT OMRÅDE

CAMPINGPLADSEN ER EN PLADS MED MANGE FORSKELLIGE MULIGHEDER.
Det bidrager til, at campingpladsen henvender sig til mange forskellige typer. Hvert år besøger unge som gamle pladsen, og det er en fornøjelse at se, hvordan de hver især bruger pladsen og nyder campinglivet i Nordjylland.

CAMPINGPLADSEN I NORDJYLLAND

Rødhus Klit Camping og Hyttferie er kendetegnet ved, at det er en naturcampingplads. Dette da pladsen er placeret lige midt i den nordjyske natur med alt, hvad den indebærer. Som nabo ligger Tranum Naturnationalpark, og kun 800m væk ligger stranden og udsigten over det fantastiske Vesterhav

Placeringen kan fra en naturelskers perspektiv ikke blive meget bedre, da der er så mange forskellige muligheder for at bruge naturen. Ikke nok med, at pladsen er placeret midt i den skønneste natur, så er naturen også udnyttet til at give de besøgende den bedste oplevelse.

Desuden er hunde og heste velkommen med på camping.

Der er mulighed for diverse udendørs aktiviteter, hvormed man kan nyde omgivelserne og suge den frisk vesterhavsduft til sig. Med naturlige redskaber af sten og træ er der skabt en hyggelig bålplads, hvor det er muligt at samle familie og venner til en hyggelig aften.

Her kan man sidde i timevis og kigge ind i flammerne. Måske synge nogle sange og nyde fællesskabet. Derudover er det meget populært at lave snobrød eller riste skumfiduser for folk i alle aldre.

Det er en fornøjelse at se, hvordan både familier men også folk, der ikke kender hinanden samler sig og skaber et fællesskab rundt om bålet. Et bålsted, som naturen har bidraget til ved dens egen redskaber.

Derudover er der en stor legeplads med både hoppepude, fodboldmål, rutchebane, klatrestativ, en stor gynge og meget mere. Her bruges hver dag mange timer af de yngste på pladsen, og det spreder en stemning af liv og glæde, når de små bruger de forskellige aktiviteter.

Rundt omkring på pladsen er der derudover borde og bænke, som man har mulighed for bruge, som det lyster. Det er ligeledes en ting, som er med til at skabe liv på pladsen, at vores besøgende er gode til at bevæge sig ud fra egne campingvogne, hytter eller telte og bruge pladsen. Det giver en helt unik stemning, som man ikke finder på enhver campingplads.

I gårdhaven er der massere plads, og her er der opsat en grill, som der er mulighed for at bruge, som det lyster. Den står altid klar til fri afbenyttelse, og man skal ikke holde sig tilbage med at benytte sig af den.

Camping med hund

BRUG NATUREN SOM DEN ER

Når området er så naturskønt, som det er ved Rødhus Klit Camping og Hytteferie, er man næsten uartig, hvis ikke man sætter pris på det og udnytter det.

Der er muligheder for mange smukke gåture, hvor man kan bevæge sig gennem klitplantage, klitheden og ned på stranden. Altså et område, som har mange forskellige kvaliteter.

Et naturområde, som giver de bedste forudsætninger for både gå- og løbeture. Derudover er det blevet meget populært at cykle i området, hvor der er ideelle stisystemer, som man kan benytte sig af.

Rigtig mange rider også ture i området, så du vil på din tur rundt i naturen, ligegyldigt hvilken form du foretrækker, kunne møde mange forskellige folk, som bruger naturen på hver deres måde.

Med den kvalitet til fælles, at de alle sætter pris på naturen og altid har et smil på læben, når de bevæger sig rundt omkring i naturen.

Camping Vesterhavet