Tag på camping med hund hos Rødhus Klit Camping. Hos os finder du gode faciliteter til både dig og din firbenede ven. Vores campingplads er det helt rigtige sted at tage på camping med hund.

Hos os finder du nemlig ikke blot de mest basale faciliteter til dig og din hund. Pladsen er nemlig indrettet med hundene i tankerne.

Dette kommer i særdeleshed til udtryk ved pladsens legeplads. På Rødhus Klit Camping er børnene ikke de eneste der har en legeplads.

Vi har således indrettet en legeplads specielt til pladsens hunde. Her kan hundene slå sig løs, lege og lære hinanden at kende.

Netop legepladsen for hunde er også et godt samlingssted hvor du kan lære pladsens øvrige hundeejere at kende. Snakken går nemlig ofte nemt mens hundene morer sig.

Det er med andre ord et socialt område for både hundene og deres ejere.

Smukke omgivelser for camping med hund

Rødhus Klit Camping er omgivet af smuk natur. Den indbydende natur indbyder til lange traveture med din hund.

Camping med hund handler nemlig om at komme ned i gear og koble af. Derfor er skovene, klitterne og stranden som omgiver pladsen helt ideel.

Her kan du gå en tur med din firbenede ven og nyde de smukke omgivelser. Du finder ruter for en hver smag og af forskellige længder. På den måde er der altid en rute der passer dig og din hund.

Spørg os endelig i receptionen. Her står vi klar med råd og vejledning til områdets bedste vandreruter. På den måde er du sikret den bedst mulige gåtur.

Camping med hund er den perfekte ferieform for enhver hundeejer. Hvis ikke du har prøvet denne ferieform endnu, så er det uden tvivl noget du bør overveje.

Er du blevet nysgerrig og vil høre mere om dine muligheder eller booke jeres ophold? Så kontakt os allerede i dag på telefon: 29 70 57 19 eller mail: rkc@rodhuscamping.dk..