Hvis du vil på camping Nordjylland, så er Rødhus Klit Camping stedet. Når du leder efter camping Nordjylland, så er vores plads det ideelle udgangspunkt for din ferie.

Når du holder din ferie hos os, er du nemlig kun en kort gåtur fra Vesterhavet. Desuden tilbyder vi flere forskellige former for camping Nordjylland.

Hos os kan du nemlig ikke alene bo i telt eller campingvogn. Vi lejer også en række hytter ud. Uanset hvilken ferieform du vælger, så er Rødhus Klit Camping det rette sted for jer.

Vi tilbyder en autentisk plads med gode faciliteter. Men ikke nok med det, så finder du ikke en plads med så naturskønne omgivelser.

For ikke alene er vi tæt på Vesterhavet. Vi er nemlig omgivet af idylliske klitlandskaber og hyggelige skove. Der er således lagt op til et ophold hvor I kan koble af og slappe af.

Camping Nordjylland – Tæt på alverdens attraktioner

Når du tager på camping Nordjylland hos Rødhus Klit Camping har du et væld af muligheder. Du har nemlig kort afstand til en lang række hyggelige byer og attraktioner.

Vores plads ligger for eksempel ikke langt fra Fårup Sommerland, ligesom at Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kun er en lille køretur væk. Desuden er byer som Aalborg og Skagen også indenfor relativ kort afstand.

Hvis ikke du vil køre så langt igen, så er feriebyen Blokhus kun få kilometer væk. Her finder du en række forskellige butikker, supermarkeder og aktiviteter.

På den måde kan du kombinere din ferie med afslapning, oplevelser i naturen og oplevelser i byerne.

Rødhus Klit Camping er således et ideelt sted for din camping Nordjylland. Dette er uagtet om du ønsker ren og skær afslapning eller aktiviteter og oplevelser i din ferie.

Er du blevet nysgerrig og vil høre mere om dine muligheder eller booke jeres ophold? Så kontakt os allerede i dag på telefon: 29 70 57 19 eller mail: rkc@rodhuscamping.dk..