Hvis du leder efter camping Vesterhavet, så er du på den helt rigtige hjemmeside. Her hos Rødhus Klit Camping kan vi nemlig tilbyde camping Vesterhavet, kun 800 meter fra havet.

Når du holder din ferie hos os, er du sikret gode rammer for din ferie. Vores plads tilbyder de moderne faciliteter som der forventes af en god campingplads.

Når du camperer hos os, så har du mange overnatningsmuligheder at vælge imellem. Du er naturligvis velkommen til at ligge i eget telt eller campingvogn.

Du kan dog også slippe for besværet med at sætte telt eller fortelt op. Vi lejer nemlig også en række hytter ud for op til 6 personer.

Uanset hvordan du ønsker din camping Vesterhavet udfolder sig, så kan du blive alt fra 1 dag til flere uger. Du har på den måde fuld fleksibilitet når du booker hos os fremfor sommerhuse mm. Hvor du booker hele uger ad gangen.

Mange muligheder for din camping Vesterhavet

Men fordelene stopper langt fra her. Du har nemlig mulighed for at tage dine firbenede venner med på ferie hos os. Vi byder nemlig både heste og hunde mere end velkommen.

Vi har indrettet en legeplads til hundene. Her kan de mødes og lege med pladsens øvrige hunde. Til hesten har vi sørget for en række gode folde lige udenfor pladsen. Ikke langt derfra finder du desuden en ridebane som er til fri afbenyttelse.

Når du tager på camping Vesterhavet spiller naturen selvsagt en stor rolle. Derfor vil vores naturskønne beliggenhed helt sikkert også være noget for dig.

Udover at være beliggende få hundrede meter fra Vesterhavet og en skøn badestrand, så er pladsen også omgivet af skøn natur.

Du har således både smukke klitlandskaber og dybe skove lige udenfor pladsen. Naturen er med andre ord aldrig langt væk.

Du kan med fordel gøre brug af naturen under dit ophold hos os. Vi kommer gerne med anbefalinger til vandre- eller rideruter.

Der er nemlig et væld af muligheder alt efter ønske til længde, type af natur og sværhedsgrad. Uanset hvad, så er vores plads et godt udgangspunkt for din camping Vesterhavet.

Er du blevet nysgerrig og vil høre mere om dine muligheder eller booke jeres ophold? Så kontakt os allerede i dag på telefon: 29 70 57 19 eller mail: rkc@rodhuscamping.dk..