Hvis du søger efter en campinghytte Nordjylland, så er du landet det helt rette sted. Hos Rødhus Klit Camping råder vi nemlig over en række campinghytter Nordjylland.

Vi kan tilbyde tre forskellige typer hytter. En stor og en standard hytte. Det er således op til jer at afgøre hvor meget plads i ønsker.

Der kan nemlig bo 6 personer i 2 af hyttetyperne og 4 personer i den sidste. Der er dog helt naturligt mere albuerum i vores store hytter.

Som noget ganske særligt kan du her på Rødhus Klit Camping tage din hest med på ferie. Intet er nemlig skønnere end at tage på ferie sammen med dem du holder mest af. For os inkluderer dette også heste.

Vi har indrettet en række forskellige folde i den sydlige ende af pladsen. Her er der en fold til et hvert behov. På den måde er både du og din hest sikret den bedst mulige ferie.

Vores campinghytte Nordjylland er et ideelt udgangspunkt for ferien

En campinghytte Nordjylland hos os er det perfekte udgangspunkt for en god ferie. Uanset hvad dine ferieplaner i det Nordjyske byder på, kan du nå det her fra vores plads.

Først og fremmest er pladsen omgivet af unik og smuk natur. Det er dermed oplagt at gå ture i det smukke landskab. Desuden ligger pladsen kun 800 meter fra en herlig badestrand ved Vesterhavet.

Hvis du er mere til byliv, så ligger feriebyen Blokhus kun få kilometer væk. Desuden er der kun en halv time til Aalborg. Slutteligt ligger toppen af Danmark med Skagen og Grenen kun en times kørsel væk.

Ydermere ligger forlystelsesparken Fårup Sommerland også i området.

Rødhus Klit Camping er dermed det ideelle udgangspunkt for ferien. Uanset om i rejser som par, en gruppe venner eller som familie, så finder i hvad i har brug for hos os.

Er du blevet nysgerrig og vil høre mere om dine muligheder eller booke jeres ophold? Så kontakt os allerede i dag på telefon: 29 70 57 19 eller mail: rkc@rodhuscamping.dk..