Søger du efter en god campingplads Nordjylland? Hos Rødhus Klit Camping tilbyder vi en campingplads Nordjylland som har en ret så unik beliggenhed.

Vores plads ligger nemlig kun få hundrede meter fra det brusende Vesterhav. Der er således gode muligheder for skønne gåture samt badning og afslapning på stranden.

På vores plads finder du alt hvad du har brug for til en god ferie. Vi tilbyder de faciliteter som du har brug for og mere til.

Vidste du for eksempel at du har mulighed for at medbringe både hunde og heste på vores plads?

Vi har naturligvis sørget for at hunde såvel som heste, ligesom deres ejere, får en god ferie. Derfor har vi anlagt en legeplads til hundene. Her kan de stifte bekendtskaber med pladsen øvrige hunde.

Hestene har deres helt egen camp. Vi har nemlig gjort os umage med at lave en række folde som giver gode rammer for din hests ferie. Vi har folde som dækker de fleste behov, så det er bare at spørge dig frem ved booking.

Det ligger os nemlig meget på sinde, at alle – Dyr såvel som mennesker, skal have et godt ophold hos os.

Mulighedernes campingplads Nordjylland

Når du holder din ferie hos os, så har du virkelig mange muligheder. Udover at udnytte den skønne natur som omgiver pladsen, så venter der mange oplevelser i nærområdet.

Et eksempel er Fårup sommerland som kun er en lille køretur væk. Desuden har vi feriebyen Blokhus få kilometer fra vores campingplads Nordjylland.

Endelig er både Aalborg og Skagen indenfor forholdsvis kort afstand. Det er således oplagt at foretage dagsture med vores plads som udgangspunkt. Rødhus Klit Camping er nemlig helt ideelt placeret.

Er du blevet nysgerrig og vil høre mere om dine muligheder eller booke jeres ophold? Så kontakt os allerede i dag på telefon: 29 70 57 19 eller mail: rkc@rodhuscamping.dk..