Der er mange valgmuligheder når du leder efter campingpladser Vesterhavet. Ønsker du imidlertid en naturskøn plads med kvaliteten i orden? – Så har du fundet en af de rette campingpladser Vesterhavet lige her.

Hos Rødhus Klit Camping kan vi nemlig tilbyde en autentisk campingplads. Her vil du finde alle de faciliteter man kan forvente af en naturskøn plads som vores. Men ikke nok med det, så kan vi også tilbyde flere forskellige overnatningsmuligheder.

Du har naturligvis mulighed for at overnatte i eget telt. Herudover har vi også et væld af pladser til campingvogne og autocampere.

Sidst men ikke mindst udlejer vi dog også en række hytter. Disse fås i 3 forskellige varianter. Alle hytter har plads til 4 eller 6 personer.

Med en af vores hytter har du en god base for din ferie her tæt på Vesterhavet.

Netop havet og naturen spiller en stor rolle for os. Vi er nemlig omgivet af smuk natur. I vores nærområde finder du således både frodige skove og barske klitlandskaber.

Som en af få campingpladser Vesterhavet kan vi tilbyde en helt unik beliggenhed. Fra Rødhus Klit Camping er der nemlig kun få hundrede meter ned til havet og en herlig badestrand.

Campingpladser Vesterhavet har meget at byde på

Vores plads er en af få campingpladser Vesterhavet, hvor du kan medbringe både hunde og heste.

Intet er nemlig skønnere end at tilbringe ferien med dem du holder allermest af. Derfor mener vi også at du bør tage hunden eller hesten med på ferie.

Netop vores unikke natur er en sand gave for både dig og din firbenede ven. Sammen kan i nemlig gå på opdagelse i den smukke natur.

Hvis du er bange for at fare vild, så bare tag det roligt. I receptionen står vi klar med at guide dig til de bedste vandre- eller rideruter i området.

Hvis du tager din hest med på ferie hos os, så kan du desuden bestille en guidet tur. Her vil en af vores to guider tage dig med på en tur rundt i områdets skove og klitter.

Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen på en af de dejligste campingpladser Nordjylland.  Er du blevet nysgerrig og vil høre mere om dine muligheder eller booke jeres ophold? Så kontakt os allerede i dag på telefon: 29 70 57 19 eller mail: rkc@rodhuscamping.dk..