Hvis du ønsker at tage på ferie med hund, så er Rødhus Klit Camping det helt rette sted. Vi kan tilbyde gode rammer som gør at du kan tage på ferie med hund.

Vi har indrettet pladsen således at du og din hund begge for et godt ophold. Til din hund har vi blandt andet en legeplads til hunde. Her kan du og din hund socialisere med andre hunde og deres ejere.

Derudover kan vi tilbyde de gode faciliteter som ventes af en naturskøn campingplads i dag.

Som om at ovenstående ikke er nok, så ligger vores plads omgivet af den smukkeste natur. Der er for eksempel kun 800 meter ned til vandet.

Når du har hunden med på ferie, så er det helt essentielt at der er gode vandreruter. Dette er naturligvis også tilfældet her hos os.

Ikke bare har vi stranden som baghave. Vi har nemlig også skove og klitlandskaber lige udenfor døren. Der er således gode muligheder for at gå en god tur med din firbenede ven.

Flere måder at bo på når du er på ferie med hund

Når du er på ferie med hund, så vil du naturligvis gerne bo godt og komfortabelt. Dette har du i særdeleshed mulighed for her hos Rødhus Klit Camping.

I vores hytter er både du og din hund sikret en god nats søvn. Ydermere sikre det jer et opholdssted i tilfælde af lidt uvejr. Hytterne kan huse 4-6 personer og har alle eget bad og toilet.

Du har som en selvfølge også mulighed for at campere hos os. Dette kan både ske i eget telt, i campingvogn eller autocamper.

Uanset hvad, så er du sikret en fantastisk ferie med hund her på Rødhus Klit Camping. Er du blevet nysgerrig og vil høre mere om dine muligheder eller booke jeres ophold? Så kontakt os allerede i dag på telefon: 29 70 57 19 eller mail: rkc@rodhuscamping.dk..