Leder du efter en feriehytte Nordjylland? I så fald er du kommet til det rette sted. Hos Rødhus Klit Camping tilbyder vi flere forskellige feriehytte Nordjylland.

En af vores hytter er det perfekte grundlag for jeres ferie i Vendsyssel. Her er i sikret en god nats søvn. Desuden har i jeres eget bad og toilet.

Vores hytter kommer i forskellige størrelser og udformninger. Vi har hytter for både 4 og 6 personer.

Hvis du ønsker lidt albuerum, vil vi dog anbefale at booke en af vores store hytter. Her er der nemlig også god plads til at kunne opholde sig lidt indendørs.

Dette kan være særligt givtigt hvis i skulle være så uheldige at opleve lidt uvejr. I en sådan situation er det en kæmpe fordel at kunne trække sig indendørs for en stund.

Som noget ganske særligt har du hos os fuld fleksibilitet. Det vil sige at du kan booke alt fra en enkelt overnatning til flere uger. Du er således ikke bundet til at skulle booke for en hel uge som mange andre steder.

Nyd naturen lige udenfor din feriehytte Nordjylland

Her på Rødhus Klit Camping er vi vilde med den smukke natur. Faktisk er vi omgivet af både skove og klitter.

Din feriehytte Nordjylland ligger faktisk kun få hundrede meter fra det fascinerende Vesterhav. Der er således gode muligheder for at tage en dukkert eller ligge og slappe af på stranden.

Naturen i vores nærområde byder på et utal af vandre- og ridestier. Det er dermed oplagt at udforske området. Dette kan ske enten til fods eller til hests.

Hos os kan du nemlig tage hesten med på ferie. Vi har indrettet et område lige udenfor pladsen med indbydende folde. Her vil din hest kunne holde sin ferie, alt imens at i kan tage ud og udforske naturen sammen.

Mulighederne er med andre ord mange når du holder din ferie i en feriehytte Nordjylland hos os.

Er du blevet nysgerrig og vil høre mere om dine muligheder eller booke jeres ophold? Så kontakt os allerede i dag på telefon: 29 70 57 19 eller mail: rkc@rodhuscamping.dk..