Intet er skønnere end at tage på naturcamping Nordjylland. Rødhus Klit Camping er perfekt til dig som ønsker at tage på naturcamping Nordjylland.

Hos os har du nemlig altid naturen lige udenfor døren. Vores plads er nemlig omgivet af den mest fascinerende natur.

Bare nogle få hundrede meter fra vores campingplads finder du Vesterhavet. Her kan du gå en rask tur, ligge og slappe af på stranden eller hoppe en tur i bølgen blå.

Men som om at det ikke er nok at have havet så tæt på, så har naturen meget mere at byde på her i området. Der er nemlig ligeledes et smukt klitlandskab samt dybe skove lige op ad pladsen.

Der er dermed rig mulighed for at dyrke jeres naturcamping Nordjylland her hos os.

Vi kommer desuden hellere end gerne med anbefalinger til vandreruter. Vi kender naturen her i området som vores egen bukselomme. Således kan vi guide jer på bedst mulige vis ud fra jeres ønsker.

Dyrene med på naturcamping Nordjylland

Tag endelig dine firbenede venner med på naturcamping Nordjylland. Vi byder både heste og hunde velkommen på vores idylliske campingplads.

Intet er nemlig skønnere end at holde ferie med dem du holder af. Derfor mener vi også at der skal være plads til din hun eller hest.

Vi har gjort os umage for at skabe gode rammer for din hund eller hests ferie. Til hundene har vi eksempelvis lavet en hundelegeplads.

Hestene holder dog til lige udenfor pladsen. Her har vi lavet en række forskellige typer folde. Dette grunder i at forskellige heste har forskellige behov. Vi har derfor gjort os umage for at have folde der dækker forskellige behov.

Dit næste eventyr venter hos Rødhus Klit Camping. Her kan du kombinere naturcamping Nordjylland med fede oplevelser. Er du blevet nysgerrig og vil høre mere om dine muligheder eller booke jeres ophold? Så kontakt os allerede i dag på telefon: 29 70 57 19 eller mail: rkc@rodhuscamping.dk..